fbpx
 
Recull Diputació
3001
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3001,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
L
L’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona en data 13/12/21, ha aprovat incloure dins el Recull de Suport al Teixit Empresarial les següents activitats en format online i presencial:

Codi de Petició 127056 – Sessions informatives 

 

“Com separar les finances personals del negoci. Analitza i organitza els teus diners.”- 4 hores

“Motius pels quals tindries una inspecció d’Hisenda, i com fer un bon arxiu per estar preparats”.-2hores

DETALL DE LES ACTIVITATS

Com separar les finances personals del negoci.Analitza i organitza els teus diners

Objectius: Un dels principals problemes d’un emprenedor és no separar les despeses i ingressos de l’activitat, de la personal. En aquesta sessió, aprendrem com ho hem de fer i ensenyarem educació i planificació financera personal.  Utilitzarem tècniques de joc virtual per facilitar l’aprenentatge.

 

Contingut:

  • Per què serveix l’educació i planificació financera
  • Com organitzar i analitzar les teves finances
  • Idees per controlar i separar els diners
  • Com definir objectius financers
  • Consells per estalviar i arribar a final de mes
Motius pels quals tindries una inspecció d’Hisenda, i com fer un bon arxiu per estar preparats

Objectius: A tots se’ns posa els pèls de punta al pensar que podem rebre una carta d’Hisenda. De vegades són seguiments rutinaris, però d’altres es deuen a “errors” que comentem i fan saltar les alarmes. Aquesta sessió n’explicarem els motius, i a la vegada ensenyarem a fer un bon arxiu per tenir-ho tot preparat per si arriba el dia.

 

Contingut:

  • Donarem 7 motius pels quals Hisenda fa inspeccions
  • No tots els papers s’arxiven igual
  • Com fer un bon arxiu
Elisa Martinez Benito - Método Finanpolis

¿Qui és Elisa Finanpolis?

Elisa Martínez Benito ha format part del Recull  durant anys i ha impartit les seves formacions a molts ajuntaments. De nou, en aquesta convocatòria s’han aprovat 8 activitats.

Té una llarga trajectòria professional com a financera i és la creadora del mètode Finanpolis, el qual sorgeix per trencar amb la idea que aprendre finances és una mica avorrit i amb la necessitat de transmetre conceptes financers de manera divertida i sense paraules complexes.

Des de llavors milers de persones, emprenedors i empreses han realitzat les seves formacions aconseguint que perdessin la por a la paraula Finances i poguessin prendre les millors decisions per controlar els seus diners.

Per qualsevol dubte o reservar una activitat podeu trucar al 644.09.97.71, escriure directament al Whatsapp que surt a la pàgina o enviar un mail a info@elisamartinezbenito.com